Nole i Jelena skromno ljetuju

Agencije
Nole i Jelena skromno ljetuju

Novak i Jelena Đoković izabrali su da se poslije vjenčanja na Svetom Stefanu odmaraju u Polihronu u Grčkoj, gdje najskuplji desetodnevni aranžman za dvoje košta 600 evra.

Mnogi su ovaj potez slavnog para prokomentarisali kao izuzetno skroman, a najbolji srpski teniser i njegova ljepša polovina otputovali su na petodnevni medeni mjesec, koji ih neće koštati više od 300 evra po osobi.

Nole je tako još jednom pokazao koliko je skroman. Iako je riječ o jednom od najbogatijih sportista na svijetu, koji sebi može da priušti ljetovanje na bilo kojoj destinaciji, on se odlučio prije svega za miran odmor.

- Jelena i on upravo suprotno razmišljaju od džet-setera. Želeli su da utiske posle svadbe sumiraju na mirnom mestu, kakva je severna Grčka, bez lažnog glamura, fensi mesta i bespotrebnog luksuza. S obzirom na to da je ovo mirno mesto, sa svega nekoliko restorana i bez noćnog života, to će dobro doći, kako Jeleni zbog trudnoće, tako i Novaku pred turnir u Americi - kazao  je izvor blizak mladencima.

Dodao je da su Novak i Jelena slični kada je riječ o skromnosti i smatraju da ljepote prirode i mora na otvorenom nema potrebe mijenjati za skupocjene đakuzije i bazene u okviru hotela.

- Ne opterećuju se materijalnim stvarima, već suštinom, a u ovom trenutku im je najvažnije da su zajedno - kazao je isti izvor.

U dijelu Halkidikija na kojem se Đokovići odmaraju noćni život utihne najkasnije do ponoći, poslije čega zavladaju mir i tišina. U skromnim hotelima uglavnom odsjedaju parovi ili porodice sa djecom, jer je voda u priobalju veoma plitka, pa mališani mogu da uživaju. Ni među restoranima nema pretjeranog luksuza, dok su hoteli sa pet zvjezdica rijetka pojava. Poslije Polihrona Novak i Jelena će nekoliko dana provesti na obalama Italije.

Zanimljivo je i da su vlasnici etno-sela "Montenegro" u selu Brezna u Pivi, braća Milonja i Radonja Blagojević odlučili da Đokoviću poklone plac od 3.000 kvadratnih metara, koji se nalazi na zaravni između kanjona Nevidio i planina Vojnik i Durmitor. Svoju darežljivost braća tumače kao znak zahvalnosti Noletu, koji je kao teniser, ne samo proslavio državu, jer je porijeklom Crnogorac, već i zato što je svadbom na Svetom Stefanu promovisao Crnu Goru bolje nego, kako kažu, Ministarstvo turizma u posljednjih deset godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana