Njeno tijelo obožavaju svi muškarci, a ona jednom čestitala rođendan u toplesu

Agencije
Njeno tijelo obožavaju svi muškarci, a ona jednom čestitala rođendan u toplesu

“Srećan rođendan mojoj ljubavi Džeremiju. Tako me usrećuješ i danas je tvoj dan”, napisala je Keli Bruk glumica, model i televizijska voditeljka koju obožavaju muškarci širom svijeta. Engleskinja je svom izabraniku Džeremiju Parisiju sa kojim je rođendan proslavila na Mikonosu čestitala raskošnim toplesom.

 “Blago njemu. Pravi je srećković. Tako sam ljubomoran”, komentarisal su njeni obožavaoci dodajući da on već ima najljepši poklon.


A to je upravo njegova divna djevojka o kojoj maštaju muškarci i koja je mnogo puta do sada proglašavana za najljepšu i najzgodniju na planeti.

Keli i Džermi su u vezi od 2015. godine, a voditeljka je nedavno pokušala da zaprosi dečka.

“Pitala sam ga da li hoće da me oženi, a on je samo rekao da budem tiha jer su ljudi svuda oko nas”, prepričala je, ali nije otkrila da li je kleknula kad ga je to i pitala.

Keli je inače nedavno rekla da njih dvoje nisu taj trenutak shvatili ozbiljno i da još ne razmišljaju o vjenčanju.

U nedavnom intervjuu izjavila je i da je srećnija nego prije sa svojim izgledom i da je nimalo ne brine višak kilograma.

“Danas sam sigurnija u svoj izgled nego kad sam bila mlađa. Sad se više ne opterećujem svojim manama. Više se ne zamaram kilogramima niti želim da budem mršava, bitno mi je da sam zdrava i fit”, rekla je za strane medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana