Њено тијело обожавају сви мушкарци, а она једном честитала рођендан у топлесу

Агенције
Њено тијело обожавају сви мушкарци, а она једном честитала рођендан у топлесу

“Срећан рођендан мојој љубави Џеремију. Тако ме усрећујеш и данас је твој дан”, написала је Кели Брук глумица, модел и телевизијска водитељка коју обожавају мушкарци широм свијета. Енглескиња је свом изабранику Џеремију Парисију са којим је рођендан прославила на Миконосу честитала раскошним топлесом.

 “Благо њему. Прави је срећковић. Тако сам љубоморан”, коментарисал су њени обожаваоци додајући да он већ има најљепши поклон.


А то је управо његова дивна дјевојка о којој маштају мушкарци и која је много пута до сада проглашавана за најљепшу и најзгоднију на планети.

Кели и Џерми су у вези од 2015. године, а водитељка је недавно покушала да запроси дечка.

“Питала сам га да ли хоће да ме ожени, а он је само рекао да будем тиха јер су људи свуда око нас”, препричала је, али није открила да ли је клекнула кад га је то и питала.

Кели је иначе недавно рекла да њих двоје нису тај тренутак схватили озбиљно и да још не размишљају о вјенчању.

У недавном интервјуу изјавила је и да је срећнија него прије са својим изгледом и да је нимало не брине вишак килограма.

“Данас сам сигурнија у свој изглед него кад сам била млађа. Сад се више не оптерећујем својим манама. Више се не замарам килограмима нити желим да будем мршава, битно ми је да сам здрава и фит”, рекла је за стране медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана