Njene obline ubijaju: Manekenka oduševila futurističkim izgledom

Agencija
Njene obline ubijaju: Manekenka oduševila futurističkim izgledom

Plus - sajz manekenka Ešli Grejem pokazala se u punom izdanju na "Vanity Fair" žurci poslije dodjele Oskara. Nije štedjela publiku, otkrila je svoje raskošne obline i potpuno oduševila. A sa suprugom Džastinom Enverom nije štedjela ni emocije koje su razmijenjivali pred objektivima fotoreportera.

Njena izazovna seksualnost došla je do izražaja u dugoj sivoj haljini, sa šlicem i dekolteom koji je iz profila pokazao čime ona sve raspolaže i zašto se nalazi na listi najtraženijih modela.


Zanimljiv stajling na kome su joj pozavidjeli dopunila je atraktivnim nakitom i upadljivom šminkom koja se potpuno uklopila u njen futuristički izgled.

Nedavno je Ešli rekla i da je imala problema sa svojim izabranikom koji je kasnije posato suprug, jer joj se nije dopadalo kako se ljubi.

Ipak, tu razliku su brzo premostili, što je par pokazao na žurci idržanoj u nedjelju uveče. Takođe, ona je nedavno priznala i da je bilo teško da se izbori za svoju ljubav jer njena majka do 18. godine nije vidjela osobu crne puti.

"Rekla sam roditeljima da me pogledajuu oči kako blistaju kad sam pored njega. Poslije toga svi prigovori pali su u vodu", priznala je Ešli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana