Њене облине убијају: Манекенка одушевила футуристичким изгледом

Агенција
Њене облине убијају: Манекенка одушевила футуристичким изгледом

Плус - сајз манекенка Ешли Грејем показала се у пуном издању на "Vanity Fair" журци послије додјеле Оскара. Није штедјела публику, открила је своје раскошне облине и потпуно одушевила. А са супругом Џастином Енвером није штедјела ни емоције које су размијењивали пред објективима фоторепортера.

Њена изазовна сексуалност дошла је до изражаја у дугој сивој хаљини, са шлицем и деколтеом који је из профила показао чиме она све располаже и зашто се налази на листи најтраженијих модела.


Занимљив стајлинг на коме су јој позавидјели допунила је атрактивним накитом и упадљивом шминком која се потпуно уклопила у њен футуристички изглед.

Недавно је Ешли рекла и да је имала проблема са својим изабраником који је касније посато супруг, јер јој се није допадало како се љуби.

Ипак, ту разлику су брзо премостили, што је пар показао на журци идржаној у недјељу увече. Такође, она је недавно признала и да је било тешко да се избори за своју љубав јер њена мајка до 18. године није видјела особу црне пути.

"Рекла сам родитељима да ме погледајуу очи како блистају кад сам поред њега. Послије тога сви приговори пали су у воду", признала је Ешли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана