Nina Antić nova mis Beograda

Agencije
Nina Antić nova mis Beograda

Titulu mis Beograda ponijela je mlada Nina Antić, učenik Srednje hemijske škole iz Beograda.

Direktno se plasirala u finale Izbora za mis Srbije 2015. i pobjedom obezbijedila stipendiju za četvorogodišnje studije R&B koledža i stipendiju Lekart (jedinstveni edukativni centar u zemlji koji pomaže djeci i mladima, ali i svakom čovjeku da otkrije sebe i kroz umjetnost pronađe put samoostvarenja i sreće).

Ljepotice su na izboru nosile kolekciju RAS Fasion (prvi izlaz), kupaće kostime "Il Coure Italiano" (drugi izlaz) i večernje haljine dizajnerke Ivane Đurić (treći izlaz), cipele "RV obuća", dok se za stajling i šminku pobrinula Puruty akademija.

Poslije proglašenja pobjednika, upriličen je koktel sa šampanjcem i tortom, posebnom pravljenom za tu priliku.

Predsjednik glavnog žirija bio je Miodrag Popović, direktor TOB-a. O najljepšoj djevojci odlučivali su Vanja Bulić, novinar i pisac, Sava Grozdanović, odbojkaški selektor reprezentacija Jugoslavije i Grčke, Dragan Spasić, poznati beogradski galerista i antikvar, Aleksandar Peković, producent, Vesna Knežević, akademski slikar, Božidar Kalezić, TV reditelj, te Branislav Lečić, glumac i reditelj.

Novinarskom žiriju predsjedavao je TV voditelj Nemanja Velikić, a uz njega su bili i predstavnici najvećih medijskih kuća.

Među VIP zvanicama bili su Maja Manojlović i Nina Lečić, glumica Iskra Brajović, Nataša Vukoje, Anita Lazić, Darija Stanojević…

U programu su učestvovale pjevačica Ivana Jordan i operska diva Ana Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana