Ник Гордон извео представу на гробу Боби Кристине

Агенције
Ник Гордон извео представу на гробу Боби Кристине

Ник Гордон, којем је било забрањено да дође на сахрану Боби Кристине, пристао је да се слика у сузама поред њеног гроба, за 40.000 долара, пишу страни медији.

Медији су извјештавали да се Ник вратио из провода и тада је избила свађа јер је почео да оптужује Боби Кристину да га вара. Свађа је почела жестоко у кухињи, а затим се наставила у дневној соби.

Када су се страсти коначно мало стишале, Ник јој је дао коктел лијекова, због којих је она изгубила свијест, а након тога је гурнуо у каду хладне воде лицем према доље. Његов портпарол је изјавио да је то потпуна измишљотина.

Ипак, чини се да у цијелој причи има истине. Како сазнаје "Паге Сиџ", Гордон је био дебело плаћен за потресне снимке с гроба, а новац му је пријеко потребан јер је шворц.

Његове фотографије у сузама на гробу кћерке Витни Хјустон и Бобија Брауна су се јуче појавиле као насловна прича у таблоиду "Натионал Енљуирер". Ту су слике Гордона који доноси два букета цвијећа, љуби надгробну плочу, слика је мобилним телефоном и онда доживљава нервни слом у сузама.

"Инсајдер" каже да није случајно што је Ник фотографисан и да му је "Енљуирер" за ту представу платио 40.000 долара.

Против њега је покренута тужба којом га терете за смрт кћерке Витни Хјустон, али пошто није имао пара за адвокате, ријешио је да на сваки могући начин прикупи новац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана