Непримјерено понашање Хајди Клум

Глас Српске
Непримјерено понашање Хајди Клум

На додјели “Златних глобуса” одржаној у Лос Анђелесу прије неколико дана појавила се Хајди Клум са својим 17 година млађим вјереником Томом Каулицом. Пар је, међутим, претјерао са својим промискуитетним понашањем, због чега су их колеге, предвођене Антонијем Бандерасом, избјегавале.

Супермодел Хајди Клум посљедњих мјесеци даје до знања да је заљубљенија него икад. Да је поново срећу пронашла у љубави са 17 година млађим музичарем Томом Каулицом свима је показала и на овогодишњим додјелама награда “Златни глобус” и “Ин стајл”, а у једном тренутку емоције и страст толико су је понијели да је колегама прекипјело.

Према ријечима учесника, Клумова и Каулиц су се страствено љубили све вријеме, а међу првима је то примијетио шпански глумац Антонио Бандерас.

Славни 58-годишњак чак је отишао толико далеко да је на забави након додјеле награда очигледно избјегавао Хајди и њеног вјереника.

Бандерас је, према писању страних медија, цијелу ситуацију описао као промискуитетну и рекао да се осјећао као да је на “стриптиз забави”.

Њемачка манекенка је за Божић објавила вјеридбу с млађаним музичарем.

- Још вјерујем у брак и љубав, иако сам у томе два пута заказала. Свеједно мислим да сам у томе добра. Нашла сам сјајну особу која има предобро тијело. Мој вјереник је много млађи од мене, али мени то не смета. Треба да буде срећан и мање да се брине јер се од тога добијају боре - рекла је манекенка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана