Нема морала ни интегритета у Холивуду. Све је чиста похлепа...

Глас Српске
Нема морала ни интегритета у Холивуду. Све је чиста похлепа...

Играње у холивудским блокбастерима није тако гламурозна као што, на први поглед, може да нам изгледа. Тако бар тврди позната глумица Меган Фокс. Иако је многи још виде као младу глумицу, у 32. години, она иза себе има пуних 17 година каријере, током којих је била у прилици да добро упозна другу страну Холивуда.

У интервјуу, који је надавно дала за магазин Престиж), Меган Фокс је истакла да су жене у филмској индустрији прилично потцијењене.


"Једнаки новац, за једнаки рад. Када радите на великим филмовима, за које неки студио извоји 100 или више милиона долара буџета, вриједност људског живота је никаква. Све се своди на то да се сними добар кадар на вријеме и да се поврати уложени новац. А људи се повређују у том процесу", рекла је глумица.

"Постоји много мрачних и негативних ствари које се дешавају на снимању. Оне се тичу односа између редитеља и глумаца, а поготово између глумица. Нема морала нити интегритета у систему холивудских студија. Све се своди на чисту похлепу. Када би постојао начин да се то промјени, одмах бих то урадила."

Меган тврди да се "на снимањима повређивала милион пута", али да никоме никада није пало на памет да прекине снимање због тога.

"Обично морамо сами да се изборимо са повредама. Све док вам лице не крвари, њих је баш брига и настављају снимање. Ви сте нешто што студио посједује током снимања и докле год од вас добијају оно што желе њих неће бити брига. Посијле тога, можете и да умрете", истакла је глумица.

"Мислим да бисмо ми жене морале међусобно више да се подржавамо. У толико патријархалној и мизогеној средини, коју воде мушкарци, коначно почињемо да гледамо све више интересантнијих филмова - а то је због тога што жене у све већем броју стају иза камере, пишу за филм и продуцирају", закључила је Меган Фокс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана