Недељко Бајић Баја се развео од 19 година млађе манекенке

Агенције
Недељко Бајић Баја се развео од 19 година млађе манекенке

​Недељко Бајић Баја још прошле године развео се од Иване, с којом има сина и кћерку, али је то све досад успјешно скривао.

Мало ствари из приватног живота овог популарног пјевача из региона познато је јавности, иако је он на естрадној сцени присутан још од 1992. Ријетко је говорио о таквим темама, увијек уз образложење да његове фанове занима искључиво какву ће пјесму снимити или гдје ће одржати концерт.

Тако је било све до 2013., када се прочуло да ће Баја у 45. години први пут постати отац, а да је изабраница његовог срца извјесна Ивана, манекенка коју је упознао на снимању спота за пјесму “Мокра до коже”.

Недељко се послије неколико мјесеци забављања тада вјенчао са 19 година млађом дјевојком и живјели су складно све до прошле године, када су почеле невоље које су се окончале разлазом.

“Баја о приватном животу не прича ни с блиским пријатељима, такав је човјек. Мало њих је знало за његову везу с Иваном све док се нису вјенчали, па је тако и сада, кад су се развели. Тек прије неколико дана сам чуо да нису заједно још од прошле године. Не знам како је успио толико дуго то сакрити. Мени је дјеловало да његов брак с Иваном функционира одлично, али изгледа да није било тако. Имају двоје дјеце, сина од шест година и кћерку од четири. Они ће живјети с мајком, али ће их Баја моћи виђати и проводити вријеме с њима кад год пожели, тако су се он и Ивана договорили”, казао је извор близак фолкеру за Курир.рс. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана