Neću da se izvinjavam što sam bogata

Agencije
Neću da se izvinjavam što sam bogata

Velka ljepotica i proslavljena glumica Ketrin Zita Džones (48) u životu ima sve, a posljednjim izjavama dala je do znanja da više neće biti skromna u vezi s onim što je do sada stekla u privatnom i poslovnom životu.

Karijeru je započela 1990. godine, a već 18 godina je u braku sa poznatim glumcem Majklom Daglasom sa kojima ima dvoje djece.

Nedavno je priznala kako želi uživati u plodovima svog rada i sjajnom životu koji je izgradila sa Daglasom, ali i da okreće novi list u životu na kojem neće biti mjesta za neke stvari na koje je do sada obraćala pažnju i proživljavala.

- Život mi je stalna sreća jer imam dvoje prekrasne djece i zdravog, sretnog muža. Sve je dobro i neću biti skromna u vezi sa tim - rekla je i dodala da sad želi malo da slavi svoj uspjeh.

Oskarovka nije nimalo skromna kada je u pitanju njen izgled, pa je svjesna da bi mogla da stane na crtu čak i duplo mlađim koleginicama.

- Neću više biti skromna, dosta je bilo. Zaista. “Izvinite” što sam bogata, što sam se udala za zvijezdu, što ne izgledam loše - izjavila je Zita Džons.

Istakla je da će od sada biti fokusirana samo na posao.

Ketrin Zita Džons je rođena u blizini Svonzija u Velsu, a nakon što su njeni roditelji dobili na bingu 100.000 funti preselili su se u elitni dio grada. Pohađala je privatnu školu i bila prosječan učenik, ali je ipak odlučila da okrene leđa tome i upiše glumu. Dobitnica je “Oskara” za najbolju sporednu glumicu u filmu “Čikago” 2002. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana