Нећу да се извињавам што сам богата

Агенције
Нећу да се извињавам што сам богата

Велка љепотица и прослављена глумица Кетрин Зита Џонес (48) у животу има све, а посљедњим изјавама дала је до знања да више неће бити скромна у вези с оним што је до сада стекла у приватном и пословном животу.

Каријеру је започела 1990. године, а већ 18 година је у браку са познатим глумцем Мајклом Дагласом са којима има двоје дјеце.

Недавно је признала како жели уживати у плодовима свог рада и сјајном животу који је изградила са Дагласом, али и да окреће нови лист у животу на којем неће бити мјеста за неке ствари на које је до сада обраћала пажњу и проживљавала.

- Живот ми је стална срећа јер имам двоје прекрасне дјеце и здравог, сретног мужа. Све је добро и нећу бити скромна у вези са тим - рекла је и додала да сад жели мало да слави свој успјех.

Оскаровка није нимало скромна када је у питању њен изглед, па је свјесна да би могла да стане на црту чак и дупло млађим колегиницама.

- Нећу више бити скромна, доста је било. Заиста. “Извините” што сам богата, што сам се удала за звијезду, што не изгледам лоше - изјавила је Зита Џонс.

Истакла је да ће од сада бити фокусирана само на посао.

Кетрин Зита Џонс је рођена у близини Свонзија у Велсу, а након што су њени родитељи добили на бингу 100.000 фунти преселили су се у елитни дио града. Похађала је приватну школу и била просјечан ученик, али је ипак одлучила да окрене леђа томе и упише глуму. Добитница је “Оскара” за најбољу споредну глумицу у филму “Чикаго” 2002. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана