Ne može da proda vilu koja izgleda kao da je iz “Igre prestola”

Agencije
Ne može da proda vilu koja izgleda kao da je iz “Igre prestola”

Vila Mela Gibsona, koja izgleda kao da je iz “Igre prestola”, prostire se na pet i po hektara, gleda na Tihi okean i prodaje se za 15 miliona funti.

Proslaveljeni glumac i režiser živio je u njoj deset godina, a prošle godine je već bila na tržištu i prodavala se za tri miliona više. Kako nije bilo zainteresovanih, cijena je sada smanjena.


Opremljena je srednjovjekovnim kaminom, rustikalnim lusterima i trpezarijom prikladnom za praznike. Gibson je vilu kupio za šest miliona od glumca iz serije “Dosije iks” Dejvida Duhovnija (57) i glumice Tee Leonije (52).

“Nekretnina je vrlo privatna. Nemate pojma da postoji kad se vozite kroz ulicu”, rekao je trgovac nekretninama Damon Skleton za Dejli Mejl.

Njegova impresivna vila ima pet spavaćih soba i dva bazena. Odiše “starinskim šarmom” kojeg daju stropne grede, kamin i drveni toranj.

Dizajneri su kući, nakon renoviranja 1996. zbog požara, dali “starinsku notu” s elementima antike evropskih i kalifornijskih farmi. Opisana je kao “nešto što niste nikada doživjeli”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana