Не може да прода вилу која изгледа као да је из “Игре престола”

Агенције
Не може да прода вилу која изгледа као да је из “Игре престола”

Вила Мела Гибсона, која изгледа као да је из “Игре престола”, простире се на пет и по хектара, гледа на Тихи океан и продаје се за 15 милиона фунти.

Прославељени глумац и режисер живио је у њој десет година, а прошле године је већ била на тржишту и продавала се за три милиона више. Како није било заинтересованих, цијена је сада смањена.


Опремљена је средњовјековним камином, рустикалним лустерима и трпезаријом прикладном за празнике. Гибсон је вилу купио за шест милиона од глумца из серије “Досије икс” Дејвида Духовнија (57) и глумице Тее Леоније (52).

“Некретнина је врло приватна. Немате појма да постоји кад се возите кроз улицу”, рекао је трговац некретнинама Дамон Склетон за Дејли Мејл.

Његова импресивна вила има пет спаваћих соба и два базена. Одише “старинским шармом” којег дају стропне греде, камин и дрвени торањ.

Дизајнери су кући, након реновирања 1996. због пожара, дали “старинску ноту” с елементима антике европских и калифорнијских фарми. Описана је као “нешто што нисте никада доживјели”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана