Nataša brani mužu da viđa kćerku do 18. rođendana

Srna
Nataša brani mužu da viđa kćerku do 18. rođendana

Pjevačica Nataša Bekvalac će, nakon što je podnijela zahtjev za razvod braka od Luke Lazukića zbog porodičnog nasilja, tražiti potpuno starateljstvo nad njihovom jednoipomjesečnom kćerkom Katjom.

Od suda će zahtijevati i da Lazukiću zabrani da viđa njihovu kćerku do njenog punoljetstva.

Natašin advokat Nemanja Vlček, nije htio da govori o detaljima tužbe.

- Javnost će biti obaveštena o svim sudskim postupcima nakon što oni budu pokrenuti - rekao je kratko Vlček.

Istovremeno, i Lazukić je reagovao i podnio Prvom osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Nataše, kojom je tereti za krivično djelo lažno prijavljivanje.

- Lazukić je krivičnu prijavu podneo preko svog advokata - precizirala je portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić. Ona je dodala da je tužilaštvu stigla i krivična prijava policije kojom se Lazukić tereti za krivično djelo nasilje u porodici, jer je supruzi nanio lake tjelesne povrede.

Lazukić je za srpske medije rekao da su modrice po Natašinom tijelu posljedica anticelulit masaže, a ne premlaćivanja. On i dalje tvrdi da suprugu nije tukao i da je pjevačica sve inscenirala.

Saslušanje Lazukića, Bekvalčeve i njihove bebisiterke zakazano je u tužilaštvu za 24. april.

Lazukiću je Prvi osnovni sud u Beogradu u ponedjeljak izrekao mjeru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između petka i subote. Njih dvoje postali su roditelji djevojčice prije samo nešto više od mjesec.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana