Натали Емануел о “Игри престола”: На крају ће правда побиједити

Глас Српске
Натали Емануел о “Игри престола”: На крају ће правда побиједити

До емитовања прве епизоде посљедње сезоне једне од најпопуларнијих серија посљедњих неколико година “Игре престола” остало је нешто мање од три мјесеца. Управо због тога већ неко вријеме глумци ове славне серије износе разне коментаре и дијеле детаље да би заголицали машту својих обожавалаца.

Натали Емануел, која игра Мисандеј у серији, својом посљедњом изјавом само је подигла очекивања фанова “Игре престола “објаснивши да ће посљедња сезона бити најбоља до сада. - Посљедња сезона ће бити невјероватна, најбоља до сада. На крају ће правда побиједити. Биће то природан крај - рекла је Емануел за “The Sun”. Међутим, њена колегиница из серије Мејси Вилијамс, која тумачи лик Арје Старк, недавно је изјавила потпуно супротно. Она је рекла да ће крај серије разочарати многе фанове.

- Вјерујем да нико неће бити задовољан завршетком. Нико не жели да се серија заврши, чак и ја волим да је гледам и јако сам поносна на посљедњу сезону. Али мислим да ће фанови бити шокирани крајем и да ће открити да нема никакве везе са оним што су очекивали - казала је Вилијамсова.

Емитовање посљедње сезоне почиње 14. априла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана