Најтања старлета: Ево шта једе да би имала 44 кг

Б92
Најтања старлета: Ево шта једе да би имала 44 кг

Кортни Кардашијан важи за најзгоднију припадницу ријалити клана Кардашијан. Сада је, на корак до 40. рођендана, признала да има свега 44 килограма.

У епизоди свог породичног шоу-програма “Keeping Up With The Kardashians” рекла је колико је тешка, као и које додатке у исхрани користи сваког дана.


“У овом тренутку, моја исхрана се темељи на умјерености. Трудим се да једем здраво кад сам код куће и одржавам равнотежу здравог органског поврћа и воћа, здравих масноћа и протеина. Схватила сам да то што једем утиче на све, од моје коже, преко мог расположења, до нивоа енергије”, написала је.

Потом је побројала све што уноси у своје тијело током дана.

“Најприје попијем колаген с водом. Током дана покушавам да пијем што више воде. Онда следи смути с додацима протеина из рибље кости, уља с триглицеридима средњег ланца и алгама. Онда је вријеме за храну. За ручак бирам органску салату. У посљедње вријеме једем најчешће своју салату с авокадом, куваним јајима, краставцем и парадајзом. По подне пијем врући зелени чај и нешто прегризем. Најчешће је то био чипс. За вечеру једем гриловану шницлу лососа или пилетине, додам пире од карфиола. Увече једем и пиринач”, открила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана