Најпознатије власнице пластичних облина

Најпознатије власнице пластичних облина 09.12.2017 14:24 | Агенције

Иако неке славне даме неће да признају да су се подвргле естетским операцијама, довољно је упоредити фотографије „прије и послије“ и схватити да је овдје хирург умијешао своје прсте.

Многе даме из свијета музичке и забавне индустрије су отишле под нож како би повећале своју позадину и кориговале одређене недостатке. Имплантати и ињекције масти су најпопуларније методе за добијање задњице какве имају Латиноамериканке, а ево ко је био спреман да своје тијело измијени путем ових захвата.

Ники Минаж

Америчка пјевачица Ники Минаж је најпознатија по својим бујним облинама које готово увијек истиче оскудном гардеробом. Иако је евидентно да је урадила бројне операције, она то и даље пориче. Многи сматрају да она има једну од највећих задњица у Холивуду.

Ким Кардашијан

Након писања медија да се подвргла операцији увећања задњице, славна старлета је покушала путем рендгена да демантује ту причу. Ипак, многи јој нису повјеровали јер је познато да убризгавање масти није видљиво на рендгену.

Амбер Роуз

Амбер Роуз тврди да је цијела природна, а фотографије „прије и послије“ говоре другачије. Њени кукови су све већи, а висина јој не дозвољава да носи своје вјештачке облине.

Кајли Џенер

Млада ријалити-звијезда Кајли Џенер се подвргла бројним естетским операцијама, а многи кажу да се од ружног пачета претворила у лабуда. Њена задњица се такође налази на списку операција, али то није једина операција, јер је повећала и усне.

Иги Азалеа

Контроверзна реперка и пјевачица Иги Азалеа демантује да је посјећивала естетског хирурга. Недавно су је папараци снимили у опуштеном издању, на којем се јасно види да је њена задњица испомјерана, те се претпоставља да је убризгана маса почела да шета.

Хајди Монтаг

Телевизијска звијезда Хајди Монтаг је у само једном дану урадила бројне естетске захвате. Осим ботокса и филера на лицу, измијенила је облик груди и задњице.

Блек Чајна

Америчка старлета Блек Чајна је по угледу на своју пријатељицу Ким Кардашијан повећала задњицу, а многи кажу да је претјерала у томе. Она сада изгледа непропорционално и неприродно.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица