Najpoznatija udovica ostala u suzama, ali dobro zbrinuta

Agencije
Najpoznatija udovica ostala u suzama, ali dobro zbrinuta

Hju Hefner iza sebe ostavio je četvoro djece i mladu suprugu - Kristal Hefner. Šest decenija mlađa Kristal je, kao i prethodna gospođa Hefner, bila "zečica" u njegovoj vili, a burmu nosi od 2012. godine. Kristal ipak neće naslijediti 43 milijarde vrijedno bogatsvo medijskog maga.

Vlasnik "Plejboja" je prije ove drastično mlađe supruge imao je dva braka iz kojih ima četvoro djece, koja će ga naslijediti.


Zanimljivo je i da je Kristal prije braka potpisala predbračni ugovor prema kojem će, kako su pisali mediji, biti zbrinuta.

Ipak, ona nije dio Hefnerovog testamenta, po njegovoj želji.

Zanimljivo je i da ga njegova vjenčana supruga nije našla bez svijesti, već njegov sin.

Inače, brak Hefnera i Kristal podigao je mnogo prašine u medijima i javnosti. U trenutku kada su se vjenčali 2012. godine, mladoženji je bilo 84 godine, a mladi tek 26.

Vlasnik "Plejboja" svoju izabranicu zaprosio je na Badnje veče 2010. Hefner se oglasio na Tviteru i prosidbu opasio kao "najljepši božićni vikend kojeg se sjeća", i rekao da je Kristal u trenutku prosidbe briznula u plač.

Tri godine nakon prosidbe par se vjenčao. Svog supruga opisivala je kao nježnog i romantičnog, a tvrdi da razlika u godinama zaista nije bila problem.

"Stvarno brinemo jedno o drugom i odlično se slažemo. Ne primjećujem razliku u godinama. Hef je vrlo zabavan", rekla je 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana