Најпознатија удовица остала у сузама, али добро збринута

Агенције
Најпознатија удовица остала у сузама, али добро збринута

Хју Хефнер иза себе оставио је четворо дјеце и младу супругу - Кристал Хефнер. Шест деценија млађа Кристал је, као и претходна госпођа Хефнер, била "зечица" у његовој вили, а бурму носи од 2012. године. Кристал ипак неће наслиједити 43 милијарде вриједно богатсво медијског мага.

Власник "Плејбоја" је прије ове драстично млађе супруге имао је два брака из којих има четворо дјеце, која ће га наслиједити.


Занимљиво је и да је Кристал прије брака потписала предбрачни уговор према којем ће, како су писали медији, бити збринута.

Ипак, она није дио Хефнеровог тестамента, по његовој жељи.

Занимљиво је и да га његова вјенчана супруга није нашла без свијести, већ његов син.

Иначе, брак Хефнера и Кристал подигао је много прашине у медијима и јавности. У тренутку када су се вјенчали 2012. године, младожењи је било 84 године, а млади тек 26.

Власник "Плејбоја" своју изабраницу запросио је на Бадње вече 2010. Хефнер се огласио на Твитеру и просидбу опасио као "најљепши божићни викенд којег се сјећа", и рекао да је Кристал у тренутку просидбе бризнула у плач.

Три године након просидбе пар се вјенчао. Свог супруга описивала је као њежног и романтичног, а тврди да разлика у годинама заиста није била проблем.

"Стварно бринемо једно о другом и одлично се слажемо. Не примјећујем разлику у годинама. Хеф је врло забаван", рекла је 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана