Најплаћенија новинарка на свијету добила милионе због отказа

Агенције
Најплаћенија новинарка на свијету добила милионе због отказа

Мегин Кели, једна од најплаћенијих особа у свијету новинарства, изгубила је посао, али ће јој бити исплаћен новац од остатка њеног трогодишњег уговора у вриједности од 69 милиона долара.

То је открио анонимни извор упознат са споразумом између Кели и њене новинарске куће НБЦ, наводећи да ће, према коначном споразуму, Кели од своје медијске куће добити 30 милиона долара.

НБЦ подсјећа да је ова вијест услиједила након неколико мјесеци преговора о Келином уговору, а након што је у октобру изгубила посао као водитељка емисије “Мегин Кели Данас” на том програму.

Њена емисија је укинута након што је изнијела коментаре о ношењу маске особе црне коже у склопу костима током празника Ноћ вјештица. Кели се одмах након те емисије извинила за свој коментар, а већ слиједећег дана то је учинила и у програму.

“Странке су разријешиле своје спорове и Мегин Кели више није запослена на НБЦ-у”“, саопштио је НБЦ. Њен премештај са Фокс њуза на НБЦ 2017. године био је детаљно пропраћен управо зато што је једна од најплаћенијих људи у новинарству, наводи се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана