Најљепша жена свијета се не одваја од ових препарата

Агенције
Најљепша жена свијета се не одваја од ових препарата

Анђелина Џоли нам открива своје ставове о љепоти и која средства она увек носи у козметичкој торбици.

О експериментима у дјетињству

"Као дијете, нисам била типична дјевојчица. Знате, неке дјевојке су често правиле фризуре једна другој и измишљале нове. Слатко је, али никад нисам била таква дјевојка. Сада је у тренду плава коса, а када сам била дијете користили смо посебне оловке како би коса добила сјајну нијансу."

О козметичкој торбици

"Мој главни производ за сваки дан је коректор. Осјећам се много удобније када је у ташни. Ако је у питању вечерњи излазак онда користим црвени руж. Ја носим само једну посебну нијансу црвене боје. Имам и ајлајнер у црној боји и маскару. Моја козметичка торба је доста досадна."

О проблемима са кожом

"Од 11. године периодично имам тамне мрље на кожи. Након трудноће, ове мрље су постале још израженије. Стога, с времена на вријеме користим ИПЛ третмане."

О старењу

"Сада, када се погледам у огледало, све више и више видим своју мајку, а ова сличност ме радује. Разумијем да старим, и прихватам ове промјене. То значи да живим и старим. Наравно, не волим тамне мрље на кожи и друге недостатке. Али волим себе и своје године."

О лекцијама мајке о љепоти

"Сваки пут кад сам била узнемирена, моја мајка би рекла: Отвори душу за мене. Свако има свој концепт љепоте, али вјерујем да је најљепша ствар интелект. Човјек са јасним умом који зна како треба размишљати је врло секси. Не постоје атрактивнији квалитети од промишљености и осјетљивости. И ниједна козметика неће сакрити празну главу или окрутно срце."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана