Najljepša žena na svijetu puni 52 godine

Srna
Najljepša žena na svijetu puni 52 godine

Prelijepa Monika Beluči danas puni 52 godine, ali u njenom slučaju godine su samo broj. Za mnoge najfatalnija žena svih vremena zadržala je prirodnu ljepotu i gracioznost sve ove godine.

Rođena je u malom mjestu Čiti di Kastelo u Italiji, kao jedinica vlasnika transportnog preduzeća, Luiđija Belučija i slikarke Marije Gustineli. Ljepotom se izdvajala još kao mala djevojčica. Roditelji su shvatili koliko je teško odbraniti Moniku od pažnje koju su joj ukazivali sugrađani diveći se njenoj nesvakidašnjoj ljepoti.

Ova ljepotica iz Italije karijeru je započela kao model, a kasnije počela da glumi u italijanskim filmovima.

Zahvaljujući svom izgledu i talentu vrlo brzo je stigla do Holivuda.

Baš povodom svog rođendana Monika je objavila fotografiju sa ocem na svom profilu na Instagramu, gdje je čestitala rođendan svom tati koji je rođen istog dana kao i ona.

Monika je u mladosti željela da bude advokat, čak je i upisala pravni fakultet, ali se u isto vrijeme i prijavila na audiciju za nova lica modne agencije Elit.

Ubrzo je postala zaštitno lice slavnog brenda Dolče i Gabana.

Važnije uloge ostvarila je u filmu Drakula, Malena, Matriks, Stradanje Isusovo, Spektra, Pakt s vukovima, Na mlječnom putu...

Monika je bila u braku sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom s kojim ima dvije ćerke, Devu (12) i Leoni (6). Na žalost mnogih, Monika i Vensan su se rastali 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana