Најљепша жена на свијету проговорила о мајчинству: Рекла сам ДОСТА. Хоћу бебу!

Агенције
Најљепша жена на свијету проговорила о мајчинству: Рекла сам ДОСТА. Хоћу бебу!

Италијанска глумица Моника Белучи гостовала је синоћ у емисији "Вече са Иваном Ивановићем" гдје је говорила о томе како је уопште постала глумица, али и својим ћеркама Деви и Леони.

Моника је испричала да је прво почела да се бави моделингом, а да је у свему томе имала подршку родитеља.

"Помагали су ми јер су били млади, па сам могла са њима о свему да причам. Осамосталила сам се веома рано. Путовала сам по свијету, студирала сам права, али мислим да сам дубоко у себи знала да желим да будем глумица. Кад знате шта желите, лакше је", испричала је Ивану Ивановићу.

Када је одлучила да се бави глумом већ је била професионални модел што јој никако није олакшавало да је људи озбиљно схвате.

"То је било нормално. Била сам модел, а жељела сам да постанем глумица. Постоје два различита начина да се створи имиџ, а ријетки су модели који постану глумице и имају сјајну каријеру. Наравно, људи нису вјеровали у то. Ни ја нисам знала шта преживљавам. Осјећала сам у себи да је то мој пут и нисам никог слушала, осим себе"

Ипак, када је дошла Холивудска каријера Моникин живот је постао превише хаотичан.

"Једног тренутка сам рекла ’Доста!’. Хоћу бебу! Имала сам среће. Добила сам два најљепша поклона на свијету. Деву и Леони. За мене је бити мајка нешто најљепше. Заправо, моје ћерке су мени најважније на свијету, важније и од посла и од свега"

Прелијепа Моника осврнула се и на улогу жена у данашњем друштву.

"Раније жене у друштву нису постојале без мушкарца. Мислим да се жене данас мијењају. Надам се да ће доћи вријеме када ће жене у друштву постојати због себе самих. Али, мушкарац нам је потребан због нашег срца. Мушкарци су веома важни – ви сте друго лице Земље. Потребни сте нам и волимо вас", закључила је.

А како је постидјела водитеља Ивана Ивановића и упутила му најљепши комплимент погледајте ОВДЈЕ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана