Najbogatija pjevačica na svijetu otkrila više nego što je željela

Agencije
Najbogatija pjevačica na svijetu otkrila više nego što je željela

Ona je otkrila planove za dalji razvoj karijere, a potom je otvoreno pričala i o tome kako planira brak, pa čak i djecu.

Pošto je osigurala prvo mjesto najbogatije pjevačice na svijetu, Rijana je riješila da pored svoje još svježe biznis karijere upliva i u vode kinematografije, u najnovijem intervjuu je razgovarala s glumicom Sarom Paulson, koleginicom sa snimanja filma “Okeanovih osam”. Iz ovog razgovora su isplivale mnoge nevjerovatne informacije koje su Rijanini obožavaoci jedva dočekali.

Prošlo je već tri godine otkad je izbacila posljednji album, tako da je pjevačica iskoristila momenat da se opravda izjavom: “Nekada sam bila u studiju, samo u studiju, po tri mjeseca bez pauze, pa bih onda izbacila nov album. Sada mi je život kao ringišpil. Jednog dana bavim se modom, drugog dana donjim vešom, slijedećeg dana kozmetikom, pa tek onog muzikom. Kao da imam gomilu djece i o svakom moram podjednako da se brinem”.

Kada smo već kod djece, Rijana je odmah rekla: “Više od svega želim da budem majka”, dok je na pitanje o braku, uz osmijeh, odgovorila: “Samo bog zna, djevojko. Mi planiramo, a bog se smije”. Naravno, da bi bilo braka i djece, pevačica prvo mora da nađe dječka, a kad ju je koleginica Sara upitala s kim je u vezi, dočekao ju je odgovor: “Gugluj!”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana