Na kraljevskom vjenčanju nepoželjni mladina sestra i predsjednik SAD

Agencija
Na kraljevskom vjenčanju nepoželjni mladina sestra i predsjednik SAD

Buduća snaha britanske kraljevske porodice, glumica Megan Markl, opet je u centru pažnje i to zbog svoje najnovije odluke.

Ko zna koji po redu skandal potresa Veliku Britaniju i to zbog novih postupaka i odluka buduće princeze Megan Markl. Ona će se 19. maja 2018. godine udati za britanskog princa Harija na velikom vjenčanju.

Ipak, kako se spekuliše na to slavlje neće biti pozvana njena sestra po ocu. Razlog je to što godinama nisu u dobrim odnosima.

Samatna Grant (52) u posljednje vrijeme počela je da iznosi svakakve detalje o životu svoje sestre Megan Markl. Tako je Samanta izjavila da Megan ne pomaže ni rođenom ocu, ni bratu koji je zavisnik o drogama.

Samanta planira i da napiše knjigu o životu buduće princeze u kojoj kaže da će iznijeti još detalja, koji su do sada bili nepoznati javnosti.

U javnosti se pretpostavlja da će još jedna osoba biti nepoželjna na spisku gostiju, a to je američki predsjednik Donald Tramp. Iako se spekuliše da političar ima veliku želju da prisustvuje vjenčanju, njegov dolazak bi bio uvredljiv za mnoge iz krugova bliskih kraljevskoj porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana