Možda je Dženifer to uradila ranije, ali ne i bolje od Kim

Agencije
Možda je Dženifer to uradila ranije, ali ne i bolje od Kim

Kim Kardašijan i Kanje Vest veoma su uvređeni nedavnom izjavom Dženifer Aniston...

Holivudska glumica Dženifer Aniston nedavno je podsjetila publiku da je još devedesetih godina obnažila svoju zadnjicu i time ukazala na to da Kim Kardašijan nije nimalo originalna, a suprug popularne rijaliti zvijezde nije joj ostao dužan.

"Evo u čemu je stvar. Dženifer je to uradila davno, ali ne i bolje od Kim. Na primjer, sve što sam na toj slici vidio bila je glava. Njena zadnjica bila je toliko mala, da sam mislio da je u pitanju reklama za dva ljlešnika", našalio se Kanje Vest.

"Zadnjica moje žene bila je okrenuta kameri, postavljena u centar, i srušila je internet. Razumiješ li razliku, Dženifer?", objasnio je poznati reper.

"Ne razumijem čemu tolika ljubomora i zavist? Kim nijednom nije uputila takve izjave Dženifer. Nikada. Nikad joj se nije miješala u život. Ovo zapravo govori o tome koliko je malicioznosti u svijetu šou biznisa. Sve što Kim radi jeste da živi svoj život onako kako želi. Ona je otmjena, seksi, i umjetnički nastrojena. Ona pokazuje svijetu ko je putem svojih rijaliti emisija, riječi i slika u magazinima. Ona ostavlja trag u pop kulturi", zaključio je Kanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana