Можда је Џенифер то урадила раније, али не и боље од Ким

Агенције
Можда је Џенифер то урадила раније, али не и боље од Ким

Ким Кардашијан и Кање Вест веома су увређени недавном изјавом Џенифер Анистон...

Холивудска глумица Џенифер Анистон недавно је подсјетила публику да је још деведесетих година обнажила своју задњицу и тиме указала на то да Ким Кардашијан није нимало оригинална, а супруг популарне ријалити звијезде није јој остао дужан.

"Ево у чему је ствар. Џенифер је то урадила давно, али не и боље од Ким. На примјер, све што сам на тој слици видио била је глава. Њена задњица била је толико мала, да сам мислио да је у питању реклама за два љлешника", нашалио се Кање Вест.

"Задњица моје жене била је окренута камери, постављена у центар, и срушила је интернет. Разумијеш ли разлику, Џенифер?", објаснио је познати репер.

"Не разумијем чему толика љубомора и завист? Ким ниједном није упутила такве изјаве Џенифер. Никада. Никад јој се није мијешала у живот. Ово заправо говори о томе колико је малициозности у свијету шоу бизниса. Све што Ким ради јесте да живи свој живот онако како жели. Она је отмјена, секси, и умјетнички настројена. Она показује свијету ко је путем својих ријалити емисија, ријечи и слика у магазинима. Она оставља траг у поп култури", закључио је Кање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана