Monika i Aleksandar ljubav krunisali brakom u Sidneju

Glas Srpske
Monika i Aleksandar ljubav krunisali brakom u Sidneju

Bivša mis univerzuma Australije Monika Radulović iz Zavidovića nedavno se udala za slikara Aleksandar Ljubičića, rodom iz Jajca, sa kojim se zabavljala dugo godina, a za kojeg se udala u luksuznom ambijentu u Sidneju.

Na dan iz snova oduševila je bijelom čipkanom vjenčanicom poput princeza iz bajke.

Radulovićeva, koja je 2015. godine izabrana za mis univerzuma, u Australiju otišla je 1994. godine sa svojom porodicom. Bilo joj je samo četiri godine kada je sa roditeljima napustila Zavidoviće. Ostavili su sve iza sebe i zaputili se u ovu daleku zemlju.

Prelijepa Monika diplomirala je psihologiju na Vestern Sidnej univerzitetu.

Radulovićeva je u konkurenciji 34 ljepotice izabrana za najljepšu, ali je na svjetskom takmičenju diskvalifikovana u finalu nakon što je odgovorila na pitanje o legalizaciji marihuane:

- Ova tema, o kojoj se mnogo razgovara, ima i pozitivne i negativne strane. Vjerujem da, u određenim okolnostima, legalizacija marihuane definitivno ima prednosti. Ustanovljeno je da je efikasna u liječenju karcinoma i zaista pomaže onima koji su mnogo, mnogo bolesni. U tim okolnostima, definitivno smatram da je treba legalizovati - rekla je tada Radulovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana