Моника и Александар љубав крунисали браком у Сиднеју

Глас Српске
Моника и Александар љубав крунисали браком у Сиднеју

Бивша мис универзума Аустралије Моника Радуловић из Завидовића недавно се удала за сликара Александар Љубичића, родом из Јајца, са којим се забављала дуго година, а за којег се удала у луксузном амбијенту у Сиднеју.

На дан из снова одушевила је бијелом чипканом вјенчаницом попут принцеза из бајке.

Радуловићева, која је 2015. године изабрана за мис универзума, у Аустралију отишла је 1994. године са својом породицом. Било јој је само четири године када је са родитељима напустила Завидовиће. Оставили су све иза себе и запутили се у ову далеку земљу.

Прелијепа Моника дипломирала је психологију на Вестерн Сиднеј универзитету.

Радуловићева је у конкуренцији 34 љепотице изабрана за најљепшу, али је на свјетском такмичењу дисквалификована у финалу након што је одговорила на питање о легализацији марихуане:

- Ова тема, о којој се много разговара, има и позитивне и негативне стране. Вјерујем да, у одређеним околностима, легализација марихуане дефинитивно има предности. Установљено је да је ефикасна у лијечењу карцинома и заиста помаже онима који су много, много болесни. У тим околностима, дефинитивно сматрам да је треба легализовати - рекла је тада Радуловићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана