Млада хрватска тенисерка разорила брак Станисласа Вавринке? ФОТО

Jutarnji.hr, blick.ch
Млада хрватска тенисерка разорила брак Станисласа Вавринке? ФОТО

Угледни швајцарскии портал Blick тврди да је један од могућих разлога краја љубави Станисласа Вавринке и његове супруге Илхам хрватска тенисерка, 18-годишња Осјечанка Дона Векић.

Швајцарски тенисер Станислас Вавринка, тренутно девети играч свијета и прошлогодишњи побједник Аустралиан опена, затражио је развод од своје четрдесетогодишње супруге.

Њих двоје наводно живе одвојено већ око пет мјесеци. Према изјавама сада већ бивше госпође Вавринка, развод је био све само не миран и цивилизован. Наиме, у односима између бивших партнера владала је позамашна количина лажи и тајни, што је и био један од главних узрока разлаза.

Швајцарци пишу како кулоари тврде да је однос између побједника Аустралиан опена 2014. и хрватске тенисерке већ дуже вријеме више од флерта.

“Ми смо врло добри пријатељи. Лако се вежем за момке на АТП турнеји када се заједно дружимо на турнирима” открила је Дона медијима прије неког времена.

Тада се њихов однос заиста чинио као пријатељски. Али сада, према писању Blickа, сама чињеница да је Станова супруга користила врло тешке ријечи у опису њиховог развода прошле недјеље говори у прилог томе да је Швајцарац одлучио да пронађе срећу с неком другом, доноси “Јутарњи лист”.

“Стан је желио своју слободу. Одлучио је да то подијели са свијетом без мог знања”, рекла је Илхам.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана