Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju treće dijete

Agencija
Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju treće dijete

Glumački par Mila Kunis (34) i Ešton Kučer (40) čuvaju svoj privatni život od očiju javnosti, ali se uveliko šuška da će po treći put postati roditelji.

Mila i Ešton kriju svoje dvoje djece i ne žele da oni budu dio javnosti, pa je sve u vezi s intimom glumaca i njihovih mališana tajno.  

- Ona je veoma druželjubiva, a posljednjih nekoliko mjeseci je stalno u kući. Prethodne dvije trudnoće se konstantno krila od javnosti, zbog čega svi njeni prijatelji misle da je ponovo trudna - rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Inače, Mila i Ešton imaju jednogodišnjeg sina Dimitrija, kome su dali ime karakteristično za podneblje Balkana, dok se trogodišnja kćerka zove Vajat.

Već se spekuliše da bi i treće dijete mogli da nazovu "po srpski" s obzirom na to da je Mila Ukrajinka i da je fascinirana imenima koja se daju djeci u našem regionu.

Ovaj mladi glumački par nedavno je iznenadio javnost otkrivši da ne planiraju da kompletno svoje bogatstvo, koje se broji milionima, daju djeci, već žele da ih odgajaju kao da nemaju mnogo novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana