Мила Кунис и Ештон Кучер чекају треће дијете

Агенција
Мила Кунис и Ештон Кучер чекају треће дијете

Глумачки пар Мила Кунис (34) и Ештон Кучер (40) чувају свој приватни живот од очију јавности, али се увелико шушка да ће по трећи пут постати родитељи.

Мила и Ештон крију своје двоје дјеце и не желе да они буду дио јавности, па је све у вези с интимом глумаца и њихових малишана тајно.  

- Она је веома дружељубива, а посљедњих неколико мјесеци је стално у кући. Претходне двије трудноће се константно крила од јавности, због чега сви њени пријатељи мисле да је поново трудна - рекао је извор близак глумачком пару.

Иначе, Мила и Ештон имају једногодишњег сина Димитрија, коме су дали име карактеристично за поднебље Балкана, док се трогодишња кћерка зове Вајат.

Већ се спекулише да би и треће дијете могли да назову "по српски" с обзиром на то да је Мила Украјинка и да је фасцинирана именима која се дају дјеци у нашем региону.

Овај млади глумачки пар недавно је изненадио јавност откривши да не планирају да комплетно своје богатство, које се броји милионима, дају дјеци, већ желе да их одгајају као да немају много новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана