Мила Кунис: У Холивуду сви изгледају исто

Agencije
Мила Кунис: У Холивуду сви изгледају исто

Позната глумица Мила Кунис ријешила је да искаже свој став о савршеном изгледу који се промовише у Холивуду, али и широм свијета.

Мила, глумица украјинског поријекла, стекла је славу улогом у серији "Веселе седамдесете", а све до данас је задржала свој природан изглед који одушевљава многе мушкарце.

Супруга заводника Ештона Кучера за себе каже да није перфекциониста, те да је још одмалена научена да се савршенство не може постићи, како у животу, тако и када је у питању физички изглед.

У интервјуу за "Талкс", на питање новинарке шта мисли о женама њених година које желе да постигну савршен изглед, Мила је имала спреман одговор.

- То је веома тужно, управо зато што је то наша реалност. Сви почињу међусобно да личе једно на друго. Бизарно је како данас многе жене имају исте црте лица. Једна особа обоји своју косу у браон, а онда сви ураде исто. Мислим да људи све више губе себе - казала је она.

Мила је даље говорила о узроцима који су довели до прихватања таквог изгледа као пожељног.

- Нисам сигурна шта је то изазвало, али су сигурно насловне стране магазина, на којима виђамо савршене, прелијепе људе, имале свој утицај. Тужна ствар је што је на њима коришћен фотошоп. Не постоји савршенство. Оно што ја доживљавам прелијепим, можда ви не доживљавате. То не значи да сам ја у праву, а ви гријешите, то је само различито мишљење - закључила је лијепа глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана