Mik Džeger je bio zavodnik zbog koga su se žene tukle

Agencije
Mik Džeger je bio zavodnik zbog koga su se žene tukle

Producentkinja i autorka Nataša Frejzer Kavasoni (53) bila je ljubavnica Mika Džegera (73) početkom osamdesetih godina prošlog vijeka. Iako se o tome naveliko pričalo, tek u svojoj autobiografiji otkrila je detalje afere zbog koje ju je Džeri Hol (60), manekenka i tadašnja Džegerova djevojka fizički napala.

Frontmena Roling Stonsa, Nataša je upoznala na brodu filmskog producenta Sema Špigela na jugu Francuske. Večerala je sa njim i njegovom djevojkom Džero Hol, sa kojom je nedavno počeo da se zabavlja. Bilo je to 1981. godine.


"Džeri mi je rekla da sam lijepa i da bi Terens Donovan i Dejvid Bejli mogli da me fotografišu. Mik je, na to, rekao da je to istina, jer imam dovoljno velike grudi. Kasnije se izvinio zbog tog neumjesnog komentara, ali ja sam ga ignorisala ostatak vremena", piše u svojoj knjizi Nataša. Slijedeći dan, kad je odlazila, rekao joj je: "Vidimo se u Londonu".

Nekoliko nedjelja kasnije, nazvao ju je i pozvao na koncert Stivija Vondera.

"To je bilo u klubu 'Tramp'. Poslije koncerta, taksijem smo se dovezli do njegovog stana u Boltonsu. Dao je autogram taksisti, pa smo se našli u njegovom stanu. Odmah sam mu rekla da neću da spavam sa njim, ali u samo nekoliko minuta ugasili smo svjetlo i moja je odjeća je skliznula sa mene", napisala je Nataša.

Afera je uskoro procurila u medije i Natašu je pozvala Džeri, razočarana i bijesna. Rekla joj je da je mislila da su prijateljice i optužila je da je uhodila Mika.

"Rekla sam joj da mi je nevjerovatno da bi pored nje Mik mene uopšte i pogledao, na šta je ona odgovorila da imam pravo", piše Nataša. Ona je tada imala samo 17, a Džeger 37 godina. Mlada bogatašica je počela o svemu tome previše da priča i tračari, zbog čega ju je Džeri Hol napala.

"Bile smo na istom vjenčanju, i Džeri je poludela kad me je vidjela. Gurnula me tako jako da sam pala na zemlju", piše Nataša u knjizi. Posle toga se nisu više viđale, ali je čestitala Džegeru na vjenčanju sa Džeri, koje je bilo organizovano na Baliju 1990. godine. On samo rekao da to "nije ništa zvanično".

Mik Džeger je pre Džeri bio u braku sa Bjankom Džeger (72), sa kojom ima ćerku Džejd (46), a sa bivšom djevojkom Maršom Hant (71) ima ćerku Karis (45).

Sa Džeri Hol ima četvoro djece: Elizabet (33), Džejmsa (32), Džeordžiju (25) i Gabrijela (20).

Iz veze sa Lusianom Himenez Morad (47) ima sina Lukasa (18), a s balerinom Melani Hemrik (30) šestomjesečnog sina Deveroa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana