Memoari jedne manekenke: Koničiva, Miranda!

Agencije
Memoari jedne manekenke: Koničiva, Miranda!

Za proslavu petnaestogodišnjeg jubileja, japanski "Vog" odlučio je da potpuno transformiše poznatu manekenku Mirandu Ker.

Foto sesija za koju je bio zadužen Mario Testino nastala je za potrebe naslovne strane japanskog novembarskog izdanja magazina "Vog", kojom će proslaviti petnaest godina postojanja.

Tridesetjednogodišnja australijska manekenka ovog puta izgleda kao Japanka – na glavi ima crnu punđu koja ističe njenu bijelu put, a odjevna kombinacija koju nosi liči na jukatu, verziju japanskog kimonoa.

Na jednoj od fotografija, Miranda u plavoj haljinici smjelo pokazuje dekolte. Njena duga crna kosa vezana je u dva repića sa strane, čiji su krajevi obojeni u plavu boju. Miranda ovde neodoljivo podsjeća na anime likove i poznati japanski vokaloid, Hacune Miku.

Na drugoj je možemo videti u kreaciji jarkih boja, inspirisanoj nošnjom samurai ratnika, i obući nalik ‘njaraji’ sandalama.

Sve u svemu, sve tri odevne kombinacije veoma se razlikuju od onih klasičnih, u kojima smo navikli da vidimo poznatu manekenku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana