Melanija Tramp: Ne slažem se uvijek sa Trampovim tvitovima

Tanjug
Melanija Tramp: Ne slažem se uvijek sa Trampovim tvitovima

Kairo - Prva dama SAD Melanija Tramp kaže da se ne slaže uvijek sa porukama koje njen suprug, američki predsjednik Donald Tramp, objavljuje na Tviteru i da ga povremeno opominje da ostavi telefon.

U izjavi novinarima ispred Velike sfinge u Egiptu, na kraju turneje po Africi, Melanija Tramp je rekla da suprugu jasno kaže šta misli, prenosi AP.

“Ne slažem se uvijek sa onim što on tvituje. A to mu i kažem. Otvoreno mu iznesem svoje mišljenje i dam mu iskren savijet. Nekad me posluša, a nekad ne. Ali, ja imam svoj glas i mišljenje i veoma mi je važno da kažem šta mislim”, rekla je ona.

Na pitanje novinara da li je suprugu ikada rekla da se okane telefona, odgovorila je potvrdno, kroz smijeh.

Melanija Tramp je danas doputovala u Kairo avionom iz Kenije.

U egipatskoj prestonici sastala se sa predsjednikom te zemlje Abdel-Fatahom el-Sisijem i njegovom suprugom, a potom posjetila obližnju Gizu i njene piramide, istakavši američku podršku naporima u cilju očuvanja čuvenih zdanja.

Prva dama SAD opisala je svoju turneju po Africi, u okviru koje je posjetila četiri zemlje - Ganu, Malavi, Keniju i Egipat - kao “čudesnu”, izrazivši nadu da će ljudi više pričati o njenoj posjeti, a manje - o njenim odjevnim kombinacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana