Меланија Трамп: Не слажем се увијек са Трамповим твитовима

Танјуг
Меланија Трамп: Не слажем се увијек са Трамповим твитовима

Каиро - Прва дама САД Меланија Трамп каже да се не слаже увијек са порукама које њен супруг, амерички предсједник Доналд Трамп, објављује на Твитеру и да га повремено опомиње да остави телефон.

У изјави новинарима испред Велике сфинге у Египту, на крају турнеје по Африци, Меланија Трамп је рекла да супругу јасно каже шта мисли, преноси АП.

“Не слажем се увијек са оним што он твитује. А то му и кажем. Отворено му изнесем своје мишљење и дам му искрен савијет. Некад ме послуша, а некад не. Али, ја имам свој глас и мишљење и веома ми је важно да кажем шта мислим”, рекла је она.

На питање новинара да ли је супругу икада рекла да се окане телефона, одговорила је потврдно, кроз смијех.

Меланија Трамп је данас допутовала у Каиро авионом из Кеније.

У египатској престоници састала се са предсједником те земље Абдел-Фатахом ел-Сисијем и његовом супругом, а потом посјетила оближњу Гизу и њене пирамиде, истакавши америчку подршку напорима у циљу очувања чувених здања.

Прва дама САД описала је своју турнеју по Африци, у оквиру које је посјетила четири земље - Гану, Малави, Кенију и Египат - као “чудесну”, изразивши наду да ће људи више причати о њеној посјети, а мање - о њеним одјевним комбинацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана