Megan potisnula Kejt u drugi plan

Megan potisnula Kejt u drugi plan 12.07.2018 13:43 | Agencije

Povodom proslave stogodišnjice Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva, članovi slavne monarhije su imali brojne zvanične događaje. Među njima je najzapaženija bila “fenomenalna četvorka” - prinčevi Vilijam i Hari sa suprugama Kejt i Megan.

Kraljica Elizabeta je sa članovima svoje porodice učestvovala u nizu događaja kojima je obilježena stogodišnjica RAF-a, Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva.

Tim povodom, kraljevska porodica je prvo prisustvovala misi u Vestminsterskoj opatiji. Okupljeni poštovaoci slavne monarhije jedva su čekali da vide prinčeve Vilijama i Harija sa suprugama, vojvotkinjama Kejt Midlton i Megan Markl.

Mlade dame bile su na vrhuncu zadatka u svojim besprijekornim odjevnim kombinacijama. Kejt je blistala u svijetloplavoj haljini sa potpisom jednog od njenih omiljenih modnih kuća “Aleksandar Mekvin”. Ako vam se haljina čini poznatom, to je zato što je lijepa mama troje djece istu takvu, samo u boji slonovače nosila već nekoliko puta - na krštenju kćerkice Šarlot i u maju na vjenčanju djevera Harija i jetrve Megan. Upečatljiv je bio šešir iste nijanse kao i haljina, ali svima je za oko zapao fantastičan dijamantski nakit - veliki broš i elegantne minđuše.

Za razliku od nje, Megan se odlučila za tamnu elegantnu “Diorovu” haljinu teget boje i raskošan ukras za kosu, koju je skupila u punđu, a od aksesoara je imala samo diskretne minđuše i minijaturni kaiš. Obje vojvotkinje opredijelile su se za salonke u boji kože i obavezne male tašne, kao što to nalaže kraljevski protokol kada su torbe u pitanju.

Nakon mise u crkvi, kraljevska porodica se uputila ka Bakingemskoj palati odakle su gledali pravi vazduhoplovni spektakl.

Ono što je svima zapalo za oko jeste da je ovaj put odmah do kraljice ponosno stajala Megan, dok je miljenica nacije Kejt bila “gurnuta” u stranu.

Prošli put kada su članovi porodice sa slavne terase pozdravljali okupljene povodom proslave kraljičinog rođendana, njihov položaj je bio potpuno drugačiji - Kejt je bila u prvom planu, dok je iza nje stajala Megan.

Moguće je da se sada vojvotkinja od Saseksa navikla na fenomenalan prizor sa terase odakle se vide na stotine hiljada okupljenih obožavalaca, pa je zato i djelovala mnogo sigurnije i sa puno samopouzdanja je pozdravljala poštovaoce sa balkona.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica