Меган потиснула Кејт у други план

Агенције
Меган потиснула Кејт у други план

Поводом прославе стогодишњице Краљевског ратног ваздухопловства, чланови славне монархије су имали бројне званичне догађаје. Међу њима је најзапаженија била “феноменална четворка” - принчеви Вилијам и Хари са супругама Кејт и Меган.

Краљица Елизабета је са члановима своје породице учествовала у низу догађаја којима је обиљежена стогодишњица РАФ-а, Краљевског ратног ваздухопловства.

Тим поводом, краљевска породица је прво присуствовала миси у Вестминстерској опатији. Окупљени поштоваоци славне монархије једва су чекали да виде принчеве Вилијама и Харија са супругама, војвоткињама Кејт Мидлтон и Меган Маркл.

Младе даме биле су на врхунцу задатка у својим беспријекорним одјевним комбинацијама. Кејт је блистала у свијетлоплавој хаљини са потписом једног од њених омиљених модних кућа “Александар Меквин”. Ако вам се хаљина чини познатом, то је зато што је лијепа мама троје дјеце исту такву, само у боји слоноваче носила већ неколико пута - на крштењу кћеркице Шарлот и у мају на вјенчању дјевера Харија и јетрве Меган. Упечатљив је био шешир исте нијансе као и хаљина, али свима је за око запао фантастичан дијамантски накит - велики брош и елегантне минђуше.

За разлику од ње, Меган се одлучила за тамну елегантну “Диорову” хаљину тегет боје и раскошан украс за косу, коју је скупила у пунђу, а од аксесоара је имала само дискретне минђуше и минијатурни каиш. Обје војвоткиње опредијелиле су се за салонке у боји коже и обавезне мале ташне, као што то налаже краљевски протокол када су торбе у питању.

Након мисе у цркви, краљевска породица се упутила ка Бакингемској палати одакле су гледали прави ваздухопловни спектакл.

Оно што је свима запало за око јесте да је овај пут одмах до краљице поносно стајала Меган, док је миљеница нације Кејт била “гурнута” у страну.

Прошли пут када су чланови породице са славне терасе поздрављали окупљене поводом прославе краљичиног рођендана, њихов положај је био потпуно другачији - Кејт је била у првом плану, док је иза ње стајала Меган.

Могуће је да се сада војвоткиња од Сасекса навикла на феноменалан призор са терасе одакле се виде на стотине хиљада окупљених обожавалаца, па је зато и дјеловала много сигурније и са пуно самопоуздања је поздрављала поштоваоце са балкона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана