Megan na meti kritike zbog frizure

Agencije
Megan na meti kritike zbog frizure

Iako je Megan Markl poznata po veoma dobrom stilu i ukusu, posljednja frizura koju je predstavila u javnosti mnogima se nije dopala.

Megan Markl je u društvu svog vjerenika princa Harija bila u posjeti Reprezent radiju u Londonu, kada su svi primijetili njen neobičan stil.

Bivša zvijezda serije "Suits" blistala je u jednostavnoj modnoj kombinaciji koja se sastojala iz crnih pantalona zvonastog kroja, džempera i bež vunenog kaputa.

Ležerno izdanje bilo je savršeno za dan, ali njena frizura, po mišljenju mnogih, nije ispunila očekivanja.

Za razliku od Kejt Midlton koja nikada nije viđena u javnosti bez profesionalno isfenirane kose ili bar perfektno svezane, Megan je nosila jednostavnu, blago razbarušenu punđu sa pramenčićima koji su štrčali.

Dok je svjetski poznat frizer Džej Birminam prokomentarisao za "Dejli mejl" da Megan nosi modernu frizuru, savršenu za dan i veče, koja predstavlja "opušteni glamur", postoje i oni koji su joj savjetovali da se ugleda na Kejt i da što prije angažuje frizera.

Džej napominje da ovom frizurom Megan pokazuje da želi da ima svoj identičan stil, a ne da bude kopija vojvotkinje od Kembridža koja je poznata po perfektnoj, zaglađenoj kosi, ali i garderobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana