Меган на мети критике због фризуре

Агенције
Меган на мети критике због фризуре

Иако је Меган Маркл позната по веома добром стилу и укусу, посљедња фризура коју је представила у јавности многима се није допала.

Меган Маркл је у друштву свог вјереника принца Харија била у посјети Репрезент радију у Лондону, када су сви примијетили њен необичан стил.

Бивша звијезда серије "Suits" блистала је у једноставној модној комбинацији која се састојала из црних панталона звонастог кроја, џемпера и беж вуненог капута.

Лежерно издање било је савршено за дан, али њена фризура, по мишљењу многих, није испунила очекивања.

За разлику од Кејт Мидлтон која никада није виђена у јавности без професионално исфениране косе или бар перфектно свезане, Меган је носила једноставну, благо разбарушену пунђу са праменчићима који су штрчали.

Док је свјетски познат фризер Џеј Бирминам прокоментарисао за "Дејли мејл" да Меган носи модерну фризуру, савршену за дан и вече, која представља "опуштени гламур", постоје и они који су јој савјетовали да се угледа на Кејт и да што прије ангажује фризера.

Џеј напомиње да овом фризуром Меган показује да жели да има свој идентичан стил, а не да буде копија војвоткиње од Кембриџа која је позната по перфектној, заглађеној коси, али и гардероби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана