Megan i Hari napravili profil na “Instagramu”

Glas Srpske
Megan i Hari napravili profil na “Instagramu”

Kraljevski par Megan i Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, otvorili su profil na “Instagramu” i već imaju više od dva miliona pratilaca.

Među prvim fotografijama koje su objavili je i nekoliko s prošlogodišnje turneje, kada su posjetili Maroko, Novi Zeland, Australiju, Fidži, ali i crno-bijela fotografija koju ostali službeni profili kraljevske porodice nikada nisu objavili.

Megan Markl (37) ne može bez starog načina života, čak ni godinu nakon što je postala vojvotkinja od Saseksa, a fanovi su u šoku, te Megan nailazi na svakakve komentare na račun svojih fotografija, ali i trudnoće.

- Umjesto da se pripremaš za porod, ti si aktivna na društvenim mrežama. Pa to je presmiješno, ali neka i vi ste ljudi - navedeno je u pojedinim komentarima.

Početkom marta britanska kraljevska porodica objavila je pravila ponašanja za posjetioce službenih profila njenih članova na društvenim mrežama, uz upozorenje da će blokirati sve one koji ondje budu ostavljali uvredljive komentare.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, objave na profilima Klarens Hausa, Kensingtonske i Bakingemske palate biće skrivene, izbrisane ili čak prijavljene policiji, ukoliko budu uvredljive na bilo koji način.

Odluka je uslijedila nakon informacija po kojima se tehničko osoblje britanskog dvora bori s porastom zloupotrebe sadržaja o Kejt Midlton i Megan Markl.

- Dobrodošli na naš službeni “Instagram”. Radujemo se što ćemo dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne najave, te imati priliku da ukažemo na brojna ključna pitanja. Hvala vam na podršci - napisali su u svojoj prvoj objavi.

Megan je svoje ranije profile na društvenim mrežama deaktivirala prošle godine prije udaje za princa Harija.

U decembru 2017. godine, nedugo nakon vjeridbe imala je 1,9 miliona pratilaca na “Instagramu” i više od 350.000 na “Tviteru”, a njena “Fejsbuk” stranica imala je 800.000 lajkova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana