Меган Маркл засукала рукаве и прихватила се варјаче

Срна
Меган Маркл засукала рукаве и прихватила се варјаче

Бивша глумица и британски принц вјенчали су се у мају, а слиједећег мјесеца крећу на своју прву велику турнеју. Посјетиће Аустралију, Нови Зеланд, Фиџи и Тонгу, а путовање ће трајати двије недјеље.

Војвоткиња Меган Маркл (37) и прије уласка у британску краљевску породицу била је позната као велики хуманитарац, а добротворни рад није занемарила ни након удаје за принца Харија (34).

Војвоткиња од Сасекса посјетила је кухињу “Хаб” у којој жене из различитих култура заједно кувају, друже се и размијењују искуства. Војвоткиња је с њима провела дан и помогла им да спреме оброк породицама које су свој дом изгубиле у великој експлозији у западном Лондону прошле године. Тада је експлодирао небодер Гренфел, када је живот изгубило 72 људи.

Меган је засукла рукаве и прихватила се кутлаче.

Подсјетимо, бивша глумица и британски принц вјенчали су се у мају, а слиједећег мјесеца крећу на своју прву велику турнеју. Посјетиће Аустралију, Нови Зеланд, Фиџи и Тонгу, а путовање ће трајати двије недјеље. Највише ће се бавити промовисањем “Инвиктус Гејмса”, спортског такмичења за ратне инвалиде креираног Харијевом иницијативом. Од 20. до 27. октобра у Сиднеју, чак 500 ветерана из 18 различитих држава ће се такмичити у више од десет спортова.

Меган Маркл је након вјенчања до сада службено посјетила само главни град Ирске, Дублин. Приватно је летјела у Торонто гдје је раније живјела. Принц Хари јој се тада није придружио, већ је војвоткиња то вријеме искористила како би се дружила са старим пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана