Megan Markl prelazi na veganstvo

Agencije
Megan Markl prelazi na veganstvo

Vojvotkinja Megan Markl nedavno je otkrila da je promijenila životne navike i počela da izbacuje sve proizvode životinjskog porijekla iz ishrane i konzumira ih samo vikendom. Na dobrom putu je da na takav režim prehrane navuče i supruga Harija.

Prehrana nije jedino o čemu razmišlja Megan. Naime, ona planira da njihovu novu kuću uredi ekološki i pripremi je za prinovu u potpunosti onako kako želi. Ide toliko daleko da su i boje za zidove u potpunosti veganske, nijedan proizvod nije testiran na životinjama, a soba za dijete biće u neutralnim bojama.

Moderna Markl, čini se, uvodi na mala vrata sve više novih trendova i promjena u krutu, tradicionalnu kraljevsku porodicu i za sada joj to u velikoj mjeri uspješno polazi za rukom. Princ Hari je podržava u svemu, a kolumnista Anđela Molard, koja je upućena u događaje unutar britanske porodice, otkrila je da vojvoda strahuje da bi trudnoća i majčinstvo mogli stresno da utiču na nju. Molardova, koja je vrlo upućena u događanja unutar britanske kraljevske porodice, otkrila je da vojvoda strahuje da bi trudnoća i majčinstvo mogli stresno da utiču na nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana