Меган Маркл прелази на веганство

Агенције
Меган Маркл прелази на веганство

Војвоткиња Меган Маркл недавно је открила да је промијенила животне навике и почела да избацује све производе животињског поријекла из исхране и конзумира их само викендом. На добром путу је да на такав режим прехране навуче и супруга Харија.

Прехрана није једино о чему размишља Меган. Наиме, она планира да њихову нову кућу уреди еколошки и припреми је за принову у потпуности онако како жели. Иде толико далеко да су и боје за зидове у потпуности веганске, ниједан производ није тестиран на животињама, а соба за дијете биће у неутралним бојама.

Модерна Маркл, чини се, уводи на мала врата све више нових трендова и промјена у круту, традиционалну краљевску породицу и за сада јој то у великој мјери успјешно полази за руком. Принц Хари је подржава у свему, а колумниста Анђела Молард, која је упућена у догађаје унутар британске породице, открила је да војвода страхује да би трудноћа и мајчинство могли стресно да утичу на њу. Молардова, која је врло упућена у догађања унутар британске краљевске породице, открила је да војвода страхује да би трудноћа и мајчинство могли стресно да утичу на њу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана