Megan Markl će roditi u američkoj bolnici

Agencije
Megan Markl će roditi u američkoj bolnici

Dolazak kraljevske bebe s nestrpljenjem se očekuje za nekoliko sedmica. Iako se nagađalo da bi Megan Markl mogla roditi kod kuće, čini se da je na kraju ipak odlučila da to bude u bolnici. Dok jedni misle da bi to mogla biti bolnica “Lindo wing” u Pedingtonu, u kojoj je rodila i vojvotkinja od Kembridža, bivši batler kraljevske porodice smatra da će to ipak biti američka bolnica “The Portland”, u vlasništvu Američkog bolničkog preduzeća.

 

 

 

- Ne mislim da će ona ići istim putem kao i Kejt. Imam osjećaj da voli stvari raditi drugačije od nje, na svoj “meganovski način”. Mislim da će biti vrlo jaka i prkosna - rekao je  blizak prijatelj.

Bolnica “The Portland” jedino je u potpunosti privatno porodilište u Velikoj Britaniji u kojoj porođaj košta 6.100 funti. Svaka dodatna noć naplaćuje se 1.250 funti za standardnu sobu ili 2.250 za apartman. 

Novopečenim mamama u toj bolnici je osiguran poseban tretman, uključujući popodnevni čaj, fotografisanje, uzimanje bebinih otisaka za uspomenu, postnatalna fizioterapija i sl. S druge strane, porođaj u “Lindo wing” košta 5.900 funti. U slučaju porođaja carskim rezom plaća se 7.435 funti, s tim da su i soba i apartman tada skuplji.

Megan bi trebalo da rodi u aprilu, ali tačan termin se još ne zna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana