Марко Јарић у вези са прелијепом бринетом

Агенције
Марко Јарић у вези са прелијепом бринетом

До прије двадесетак дана Адријана Лима и Марко Јарић су уживали на Црногорском приморју. Многи су претпостављали да ће поново започети заједнички живот. У међувремену Адријана је нашла новог момка и то турског писца, али изгледа да ни Марко није дуго чекао.

Кошаркаш је фотографисан на плажи у Америци како ужива у друштву једне дјевојке. Оно што је занимљиво је да непозната дјевојка исувише подсјећа на Адријану Лиму.

Могуће је да Марко само има профил дјевојака које воли - битно је да буду бринете, манекенски грађене и наравно прелијепе.

У љубавном односу Лиме и Јарића већ одавно ништа није јасно, осим што јавност из неког разлога упорно навија да ово двоје људи буду поново заједно. Тако је и вијест да је Лима послије годишњег одмора са Јарићем у Црној Гори наставила љетовање са новим момком, турским писцем Метином Харом. Послије ове објаве услиједили су коментари да се млади писац уопште не уклапа у профил мушкарца са којима је манекенка улазила у везе. Ипак, турски медији пишу да је њихова веза и љетовање у Турској само маркетиншки трик на који је Лима пристала како би учинила услугу свом пријатељу продуценту који жели да погура каријеру младог писца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана