Manekenka optužila Madonu za proganjanje

Agencije
Manekenka optužila Madonu za proganjanje

Bivši britanski supermodel Amanda Kazalet optužila je Madonu za dugogodišnje proganjanje, tokom kojeg je, kako je rekla, pokušala na sve načine da osvoji njenu ljubav.

Nekadašnja manekenka Amanda Kazalet, danas pedesettrogodišnja porodična žena, 1990. godine učestvovala je u snimanju kontroverznog muzičkog spota pop pjevačice Madone. Nakon poljupca koji se dogodio pred kamerom, Madona je počela na sve načine da pokušava da osvoji njenu pažnju i ostvari emotivnu vezu sa njom, uprkos činjenici da je tada manekenka bila udata za muškarca.

Amanda, koja priznaje da je u to vrijeme bila biseksualka, kaže da se iznenadila kada je Madona na snimanju poljubila jezikom, ali je mislila da je riječ samo o glumačkom zadatku.

Kako god, Amanda je riješila da otkrije pozadinu priče, a sve je počelo da se otkriva kada je prošlog mjeseca na aukciji pojavilo romantično Madonino pismo upućeno Amandi. U njemu je pjevačica napisala da je Kazaletova najljepša žena na svijetu, a u nastavku su se redali brojni komplimenti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana