Манекенка на писти дојила бебу и одушевила публику

Агенције
Манекенка на писти дојила бебу и одушевила публику

Изненађење на ревији купаћих костима “Sports Illustrated” била је модел Мара Мартин која је модном пистом прошетала у златном купаћем дојећи петомесjечну ћерку. Беба је на ушима имала плаве слушалице да је не би сметала бука, а публикa је поздравила овацијама.

 “Не могу да вjерујем да сам на насловним странама са својом дjевојчицом због нечега што радим сваки дан. Захвална сам што можда могу да допринесем да се дојење прихвати као нешто нормално и да могу да покажем другим женама да све то могу да раде”, поручила је Мартин.

Она је рекла да је њена идеја и порука била да је она мајка и да храни дијете ходајући.

“Прошле вечери било је још жена које су заслужиле да буду на насловним странама. Све смо ми способне за мултитаскинг”, рекла је за Yahoo.

Ова манекенка била је у друштву посебних жена, као што су двадесетдвогодишња параолимпијка у show boardinfу Брен Хацкаби, жена која се прикључила војсци и једну која се излечила од рака.

Мартин је изабрана у 16 финалискиња које су носиле ревију, а коментари су скоро сви позитивни и указују на то да управо тако изгледа живот савремених жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана